6984244703 Καστράκι, Αγρίνιο info@fytoriakliafas.gr
hero image
 
     
     
  ΚΛΙΑΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φυτώρια Ελιάς Αγρίνιο - Παραγωγή & Εμπορία Φυτωρίων Ελιάς Αγρίνιο


Για περισσότερα από 60 χρόνια, η επιχείρησή μας “ΚΛΙΑΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα στο Καστράκι, δραστηριοποιείται αφοσιωμένη στην παραγωγή και εμπορία φυτωρίων ελιάς.

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου εδώ και δύο γενιές, επικεντρώνεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας φυτωρίων ελιάς, στη διαρκή υποστήριξη αγροτών και καλλιεργητών στο Αγρίνιο και σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο διαρκή εκσυγχρονισμό της επιχείρησής μας.
 
     
   
 
 
 
 
     
  ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
ΦΥΤΩΡΙΟ ΜΑΣ
 
 
 
 
     
  καθημερινά, με αγάπη και περισσή φροντίδα, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να παράγουμε μια εκτενή γκάμα εξαιρετικών ποικιλιών από φυτώρια ελιάς. Με γνώση, εμπειρία και προσοχή στη λεπτομέρεια, φροντίζουμε κάθε φυτό από τη στιγμή της σποράς έως την παράδοσή του στους πελάτες μας.

Ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες πρακτικές καλλιέργειας και φροντίδας των φυτωρίων ελιάς, ενώ με υψηλά πρότυπα ποιότητας και αυστηρούς ελέγχους, εξασφαλίζουμε ότι κάθε φυτώριο ελιάς που φεύγει από το φυτώριό μας είναι υγιές, δυνατό και έτοιμο να αναπτυχθεί σε μια παραγωγική ελιά.
 
     
  Επιπλέον, προσφέρουμε εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη για την καλλιέργεια και τη φροντίδα των φυτωρίων ελιάς, βοηθώντας τους πελάτες μας να επιτύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Εάν είστε παραγωγός και ψάχνετε για υψηλής ποιότητας φυτώρια ελιάς και εξειδικευμένη υποστήριξη, τότε δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να βελτιώσουμε την ποιότητα και την εμπειρία των πελατών μας, επιδιώκοντας να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα φυτώρια ελιάς και την πιο άρτια εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
60+ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Στόχος μας είναι αφενός η προσφορά εξαιρετικής ποιότητας φυτώριων ελιάς και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε καλλιεργητή.
 
 
 
 
 
 
     
 
ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΕΛΙΑΣ

που προσφέρουμε συνοδεύονται από έγκυρο Φυτοϋγειονομικό Διαβατήριο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολή τους στο Αγρίνιο και σε όλη την Ελλάδα.

   6984244703
 
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα φυτώρια ελιάς που προσφέρουμε ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να φροντίσουμε για την απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6984244703