6984244703 Καστράκι, Αγρίνιο info@fytoriakliafas.gr
 
 
     
 
Εμπειρία & Εμπιστοσύνη

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή και εμπορία φυτωρίων ελιάς, είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με υψηλής ποιότητας φυτώρια ελιάς.
 
     
     
 
Ποικιλίες & Ποιότητα

Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα από εξαιρετικές ποικιλίες φυτωρίων ελιάς ενώ σας διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα κάθε φυτωρίου ελιάς που σας προσφέρουμε.
 
     
     
 
Στόχος μας
είναι αφενός η προσφορά εξαιρετικής ποιότητας φυτώριων ελιάς και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε καλλιεργητή.
 
     
 
 
     
     Τα φυτώρια ελιάς που παράγουμε, αποστέλλονται άμεσα στο Αγρίνιο και σε όλη την Ελλάδα.  
     
 
 
     
  ΚΛΙΑΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φυτώρια Ελιάς Αγρίνιο - Παραγωγή & Εμπορία Φυτωρίων Ελιάς Αγρίνιο


Για περισσότερα από 60 χρόνια, η επιχείρησή μας “ΚΛΙΑΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα στο Καστράκι, δραστηριοποιείται αφοσιωμένη στην παραγωγή και εμπορία φυτωρίων ελιάς.

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου εδώ και δύο γενιές, επικεντρώνεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας φυτωρίων ελιάς, στη διαρκή υποστήριξη αγροτών και καλλιεργητών στο Αγρίνιο και σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο διαρκή εκσυγχρονισμό της επιχείρησής μας...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
     
  ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ  ΜΑΣ


Με βαθιά γνώση και μεράκι, καθημερινά, καλλιεργούμε μια εκτενή γκάμα από εξαιρετικές ποικιλίες φυτωρίων ελιάς που μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες κάθε καλλιεργητή. Επιλέγουμε με προσοχή τις καλύτερες ποικιλίες...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
     
  60+ ΧΡΟΝΙΑ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
 
     
     
 
 
  Προσοχή στη λεπτομέρεια
 
Καλλιεργούμε κάθε φυτό με αγάπη και φροντίδα, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και συμβουλές σε κάθε πελάτη μας για τη σωστή φροντίδα των φυτωρίων.
 
 
  Πιστοποίηση & Αξιοπιστία
 
Όλα τα φυτώρια μας συνοδεύονται από έγκυρο Φυτοϋγειονομικό Διαβατήριο, ενώ διαθέτουμε μακρά ιστορία εξυπηρέτησης πελατών και άψογη φήμη στον κλάδο.
 
 
  Συνεχής Βελτίωση
 
Επιδιώκουμε συνεχώς νέους τρόπους για τη βελτίωση της ποιότητας και της εξυπηρέτησης μας, προσφέροντας πάντα τα καλύτερα φυτώρια ελιάς και υποστηρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας.
 
 
 
     
 
     
 
 
 
     
  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι αντίκες και τα έργα τέχνης είναι πολύ περισσότερα από απλά αντικείμενα παλιάς εποχής. Ξεχωρίζουν γιατί φέρουν μαζί τους ένα κομμάτι της ιστορίας…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
     
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα φυτώρια ελιάς που προσφέρουμε ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να φροντίσουμε για την απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.